Pårørende grupper til dementsramte

Er du pårørende til et menneske, der har tegn på eller har en demenssygdom. Det kan være, at du er gift med mennesket med demens eller tegn på demens, at I bor sammen, eller du er nærmeste pårørende f.eks datter eller søn.


Det betyder, at du overtager flere og flere funktioner, organisere, hjælper, afhjælper og naturligt bliver mere og mere presset og måske allerede oplever, at der er meget lidt tid til dig i din hverdag.


Denne situation er der mange der står i, selvom du måske føler dig alene. Derfor er der etableret en pårørendegruppe, hvor du ved at tale med andre i sammen situation kan hjælpe dig selv ved at sætte ord på, det der er svært.


Gruppen afholdes af sognepræst i Skt. Jørgens kirke Lillian Jordan Nielsen. Hun har en baggrund som sjælesørger, sorggruppeleder og en historie med Alzheimer i familien.


Gruppen mødes én gang om måneden i Skt. Jørgens kirke. Hvor I lytter til hinandens historier, så du kan få sat ord på det der er svært.


Du vil opleve en gruppe med genkendelse og forståelse for din situation. Alle står i det samme, og det er en hjælp i sig selv. Du vil opleve, det bliver lettere for dig at håndtere de situationer, som du står i i hverdagen. Gruppen hjælper hinanden gennem samtaler der løsner op for den sorg og afmagt som du står i.

Kontakt

Sognepræst Lillian Jordan Nielsen

Tlf.  23 62 63 46

LSAA@km.dk

Træffes ikke fredag


Demenskonsulent Betina Lassen

Tlf.  25 45 05 88

bekla@naestved.dkMødested 

Skt. Jørgens Kirke

Parkvej 101, 4700 Næstved


Tid

En gang om måneden, efter aftale